Startpagina


Club-contact

Telefoon: 06-1462 5047

Bankrek.: NL 47 INGB 0005 2394 05 t.n.v. F. van Gennip

Email: Campingbridgedevrijbuiters@gmail.com
 

Corrie en Wil van Gils   
06-1462 5047
    Organisatie


 


 

Martha Bruinsma &
Frank van Gennip   
    Wedstrijdleiding


 

 

Informatie over Campingbridge De VrijbuitersDe organisatie van Campingbridge De Vrijbuiters zoekt voor elk voor- en najaar een park in Nederland uit, waar gelegenheid is om in een gezamenlijke bridgeruimte te bridgen, en waar genoeg campingplaatsen en huisjes/chalets tegen gereduceerde prijzen beschikbaar zijn. Het restaurant in het park is voor de deelnemers geopend.

Om gereduceerde prijzen te kunnen bedingen zijn we wel aangewezen op het voor- en naseizoen, wat in de praktijk betekent dat we doorgaans eind maart / begin april en eind september / begin oktober onze bridgeweek vast kunnen leggen.

Zo vlug mogelijk na zo'n bridgeweek wordt aan de CdV'ers de informatie over de volgende bridgeweek toegestuurd, met de mogelijkheid om daarvoor in te schrijven. Daarbij wordt ook aangegeven hoeveel plaatsen / huisjes er beschikbaar zijn. Het is dan in principe zo afgesproken, dat wie het eerst komt het eerst maalt.

Deelname moet in eerste instantie aan de organisatie (Wil van Gils) gemeld worden, met overmaking van eventueel inschrijfgeld, organisatiegeld en eventuele NBB-bijdrage. Als het maximum aantal deelnemers bereikt is wordt dit aangegeven. De deelnemers nemen zelf met het park contact op voor bespreking van hun onderkomens en de betaling van de verblijfskosten lopen ook zonder tussenkomst van de organisatie.

CdV'ers hebben daarbij voorrang op andere geïnteresseerden. Om deel te kunnen nemen wordt eenmalig een inschrijfgeld van € 15,00 per persoon gevraagd.
Voor de organisatie (noem het contributie) wordt € 30,00 per paar per bridgeweek gevraagd.
Ben je geen lid van de NBB, dan wordt € 4,00 extra per persoon per week gevraagd omdat de resultaten aan de NBB worden doorgegeven voor het toekennen van meesterpunten.
Met het geld worden de algemene kosten voor het doen voortbestaan van de club voldaan, zoals kosten voor het hebben van een zakelijke bankrekening, prijzen bridgeweek, aanschaf materialen en bijdragen aan activiteiten.
De organisatie legt de besteding van de gelden nauwkeurig vast en de CdV'ers hebben de vrijheid om iemand te vragen om dat te controleren.

Vrijdags begint de week met een algemene kennismaking in de middag en een eerste competitieavond. Ook de zaterdag- en zondagavond is het bridgen. In die eerste drie competitieavonden spelen we top-integraal, met het doel om in de volgende drie avonden een A- en een B-groep te formeren. Die laatste drie avonden op dinsdag, woensdag en donderdag worden de spellen gewassen aan de eerste tafel.
Voor de scoreregistratie wordt van bridgemates gebruikt gemaakt, en alles wordt vastgelegd via het rekenprogramma van de NBB. De wedstrijdleiding is in bekwame handen.

Op de maandag is er geen bridgecompetitie. Als het enigszins mogelijk is worden er dan andere activiteiten gehouden, waarvoor je je in kunt schrijven.

De bridgeavonden beginnen om 19.30 uur. Tot die tijd kan men de dag naar eigen inzicht invullen, waarbij doorgaans veel in de omgeving wordt gefietst.

Elke bridgeavond worden er prijsjes uitgereikt aan de eersten in de poule en aan het paar dat het dichtst bij een bepaald resultaat is geëindigd. Heb je prijs, dan kom je de week niet meer voor een van die prijsjes in aanmerking.

Op donderdag wordt een deel van de spellen in de middag gespeeld en een deel in de avond. Zodoende is er na afloop van het laatste spel van de week gelegenheid om het gezellig af te sluiten.


Het uitreiken van de eindprijzen maakt deel uit van die afsluiting.

Voor de liefhebber: woordzoekerTerug naar boven

-----------------------------